Lärare mot yngre åldrar F-6, Olympen Telefonplan

Olympen Skolor och Förskolor är en av pionjärerna inom fristående förskola och skola. Ända sedan starten har vi konsekvent arbetat med rörelse och hälsa i profilen Pedagogik i rörelse. Varje dag erbjuder vi schemalagd rörelse i förskola, skola eller på fritids. Vi har också ett eget storkök med egna kockar som tillagar hemlagad mat med utvalda råvaror och ekologiska inslag. Olympen lägger även stor vikt vid språkutveckling och flera av våra verksamheter är tvåspråkiga med engelska.

Till vår F-6 skola vid Telefonplan som nu expanderar söker vi två behöriga lärare som behärskar engelska.

Arbetsuppgifter:

Du kommer ansvara för planering, genomförande och utvärdering av den undervisning som du kommer att utföra. Du kommer att vara ansvarig för en klass på skolan tillsammans med en assistent då vi satsar på att vara två pedagoger i varje klass för att ge bästa förutsättningar för vår personal och för våra elever. Vi ser gärna att du bidrar med dina erfarenheter för att stärka och utveckla vår skola från grunden. Inom Olympen har vi korta beslutsvägar och du får stora möjligheter att påverka verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare och van vid att se elevernas individuella behov. Du är strukturerad i ditt arbete och tycker om att samarbeta med andra pedagoger.

Eftersom Olympens profil är Pedagogik i rörelse erbjuder vi eleverna flera möjligheter till rörelse med dans och fotboll. Vi har en egen, utbildad danspedagog som också medverkar i undervisningen av teoretiska ämnen, och flera av våra pedagoger utbildas 2015-16 i Les Mills förkoreograferade danspass för barn 2-16 år.

För dig som delar våra värderingar erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö och yrkesmässig utveckling!

Varaktighet, arbetstid:
Tillsvidare
Heltid

Lön
Fast månads-, vecko- eller timlön.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via e-post: skolrekrytering@olympen.se

Kontaktpersoner
Thomas Andersson
Tel: 073-5446668
E-post: thomas.andersson@olympen.se