Barnskötare med intresse för idrott och hälsa

Vi söker nu en barnskötare till vår enhet Älvsjö Gård. Olympen Älvsjö Gård har en fantastiskt fin och familjär närmiljö med parkområden och spännande miljöer runtomkring förskolan.

Olympens profil är rörelse-hälsa, rytmik, konst/skapande musik och inte minst natur och utevistelse. Barnets rörelsebehov sätts alltid i fokus och sker dagligen i vår verksamhet. Från 4 års ålder erbjuds alla barn att vara med i Olympens egna simskola som är mycket uppskattad av barnen.

Förskolan har även en tvåspråkig profil där vi på ett lekfullt sätt använder engelskan i vardagen.

Förskolans läroplan ligger till grund för verksamheten och dess aktiviteter som vi erbjuder. Alla som arbetar på förskolan ska vara väl insatt i Lpfö98 och utgå ifrån dess riktlinjer vid planering och utvärdering av verksamheten för att ständigt utveckla och förbättra förskolan till att bli ännu bättre.

På Älvsjö Gård arbetar vi med tydlig struktur och välplanerade aktiviteter varje dag, men skapar självklart även utrymme för fri lek och spontanitet beroende på barnens intressen och behov.

Vår värdegrund består av: Glädje, Trygghet, Flexibilitet och Individuella behov och som genomsyrar vårt förhållningssätt gentemot både barn och föräldrar.

Förskolan ligger endast 500 m från Älvsjö centrum där förbindelserna mellan bussar och pendeltåg är mycket goda och det är enkelt att ta sig till förskolan kommunalt.

Vi söker en utbildad barnskötare med intresse för sport, hälsa och friluftsliv. Meriterande om du har erfarenhet av arbete på förskola eller skola samt goda kunskaper i engelska.

Känner du att detta låter intressant och att du tror dig passa in i vår verksamhet och beskrivning av tjänsten är du välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Vid en ev anställning så är du tvungen att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Varaktighet, arbetstid:
Tillsvidare
Heltid
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön. Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan:
Intervjuer sker löpande.
Ange referens: Barnskötare Älvsjö gård

Vi tar emot ansökan via
e-post: mia.lithell@olympen.se

Kontaktpersoner:
Mia Lithell, Förskolechef
Telefon: 070-331 12 50
E-post: mia.lithell@olympen.se