En underbar sommaravslutning på Gröna Lund

Olympens avgångsklass, Alektrona åk6, fick avsluta mellanstadiet på bästa sätt genom ett besök på Gröna Lund! Det var ett gäng taggade elever som stod och köade inför insläpp när Gröna Lund äntligen slog upp portarna. 

Det har varit ett speciellt läsår där aktivitet efter aktivitet har varit tvunget att ställas in på grund av den rådande pandemin. Så när restriktionerna lättade och Gröna Lund öppnade upp i början av juni var vi snabba på att boka platser.

Vi tajmade in en dag där vädret var på vår sida och bjöd på strålande sol hela dagen. Vi anlände strax efter 9 och åkte karuseller fram till sen eftermiddag. Eleverna lyckades övertala både klasslärare och fritidspersonal att åka den nya attraktionen ”Monster”. 

Det var två darrande vuxna som steg av i slutet av åkturen…

Tråkigt för Olympen att behöva säga hejdå till Alektrona, men underbart att vi fick avsluta på ett så roligt sätt. Olympen önskar eleverna all lycka när de nu går vidare till högstadiet i höst.