Olympens egna danskurser på kvällstid

Vår danspedagog Sofia Kristoffersson arrangerar barndans, dans för ungdomar och även vuxna till ett starkt subventionerat pris efter ordinarie skol- och förskoletid.

Nu är det kursstart för de yngre åldrarna, och senare i vår startar våra dansklasser för ungdomar och vuxna.

Välkommen med din anmälan!
Tisdagar
Kl 16.00-16.45 Pyttedans, född 10, -11
Kl 16.45-17.30 Dansmix, född -08

Onsdagar
Kl 15.30-16.00 Pyttedans, född -12
Kl 16.00-16.45 Dansmix, född -09

Lokal: Mitt Gym, Tellusborgsvägen 90A
Kursstart: Vecka 4, tisdag 26/1 och onsdag 27/1.
Antal gånger: 14 tillfällen
Pris: 300 kr/termin
Anmälan och frågor: sofia.kristoffersson@olympen.se

Dansmix

Dansmix är en mix av de flesta dansstilarna. Här dansar du olika dansstilar och musiken är lika blandad som dansen. Klassiskt, pop, musikal och hiphop är bara några av de musikgenres som används under klass. Fokus i Dansmix ligger på uttryck och dansglädje.

Svårighetsgraden anpassas efter gruppen och eleverna arbetar med koordination, teknik, rytmik och styrka. Genom improvisatoriska moment får du även utforska din kreativitet och ditt egna konstnärliga uttryck.

BTM_13-16 CompNOmOVE_webb

Dansmix är perfekt för dig som kanske inte vet än vilken dansstil som du tycker bäst om. Eller för dig som älskar att dansa allt! Föräldrar är välkomna att sitta med på första och sista lektionen, i övrigt är lektionerna åskådarfria under terminen.

Pyttedans

I Pyttedans dansar barnen tillsammans med en vuxen och vi kommer tillsammans utforska dansens grunder i en lekfull inramning. Fokus ligger på rörelseutveckling och dansglädje. Musiken som används är blandad och kan vara allt från klassisk musik till de senaste radiohitsen.

Barn som dansar. Olympen Skolor och Förskolor. Les Mills.